Van egy
hasznos tipped?

Flip telefon tok tipp

Az egyik legnagyobb választékban elérhető, legkedveltebb típus a mobil telefonosok körében a flip telefon tok, amelyet magyarul leginkább kinyitható telefon toknak nevezhetnénk.

Keret Flip telefon tok tipp

A flip tok előnye a nyitott telefon tokokkal szemben, hogy nem csúszhat ki belőle a készülék sportolás vagy lehajolás, váratlan mozdulatok közben. Létezik olyan telefon tok is, amelyből nem szükséges kivenni a mobilt a használathoz – ennél a mikrofon és hangszóró rész, illetve a kezelőgombok szabadon vannak, viszont ebből adódóan csak részleges védi a készüléket, ráadásul a nagyképernyős okostelefonok korában ez már kevéssé praktikus megoldás.

Mivel ma már rengeteg különböző kialakítású készülék van, így érthető, hogy az univerzálisan használható flip tok hódít leginkább a piacon, amelyből több méret és többféle csukási kivitel áll a vásárló rendelkezésére. A flip tok lehet például patenttal záródós vagy tépőzáras, de akár mágneskapcsos is (bár ezzel jobb vigyázni a mágnesességre érzékenyebb készülékeknél).

Weboldal címe: www.shoptime.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI MOBIL, OKOSTELEFON, TARTOZÉK TIPPEK

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Wellnessezz otthon kedvedre!

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

A használt asztali PC vásárlás előnyei

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!